Minu teadlik enesearengu teekond algas kaheksa aastat tagasi, siis kui olid sündinud mu lapsed-nemad on siiani minu suurimad õpetajad. Selle aja jooksul olen läbinud suurel hulgal erinevaid tervendavaid praktikaid. Kaugemad rännakud on mind viinud Indiasse ja Kolumbiasse. Mu eesmärk on end pidevalt arendada ja omandada uusi teadmisi – ikka selleks, et jõuda iseendale lähemale ja seeläbi olla tasakaalukam partner, veelgi parem ema ning teadlikum terapeut. Olen veendunud, et tõeline tarkus on meil kõigil enese sees olemas. Usun, et meil on vaja leida üles ühendus oma sisemise tõega ja elada just oma südame järgi.

Olen terapeut ja sertifitseeritud perekonstellöör. Oma töös kasutan erinevaid tehnikaid, mida olen aastate jooksul omandanud ja vastavalt kliendi vajadustele valin ka sobiva meetodi. Olen lõpetanud perekonstellatsioonide õppe Moskva Süsteemsete Lahenduste Instituudis Olga Knjazeva juhtimisel. Olen ka õppinud ärikonstellatsiooni ja hetkel läbin struktuurseid konstellatsioone. Lisaks olen õppinud holistilist teraapiat Holistika Instituudis ja osalenud selgeltnägemise õppes IIka Keskuses ja õppinud Bachi õieteraapiat ning reikit. Oman ka joogaõpetaja (Vinyasa ja Hata) tunnistust.

Oled südamest oodatud minu juurde individuaalsesse teraapiasse või grupikonstellatsiooni. Loon ruumi, kus saad ennast tunda turvaliselt ja hoitult ning seeläbi toimub ka tervenemine.

Facebook: Terapeut/Konstellöör Marju Kuusik

Kontakt: marjukuusik@hotmail.com, tel: 562 98 441

Marju Kuusik